logo AKC

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden.

combinatieVersluysVanDoorn

De combinatie Versluys-Van Doorn V.O.F. is een samenwerkingsverband tussen Versluys & Zoon BV en Van Doorn Geldermalsen, werkzaam in Grond- Weg- en Waterbouw en de Groen- en cultuurtechniek.

msvm

Markeer Service Versluys - Mouwrik levert hoogwaardig uitgevoerde markeringen. Daarbij beperken wij ons niet tot de "klassieke" wegmarkering.  Zij zijn gespecialiseerd in belijning- en markeringsprojecten op de meest uiteenlopende locaties.

VersluysKraaijeveldCombinatie

De combinatie Versluys & Kraaijeveld V.O.F. is een samenwerkingsverband tussen Versluys & Zoon BV en Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf BV, aannemers van grond-, weg- en waterbouwkundige werken.

logo0 srcset large

Rapid Asfalt is gespecialiseerd in het onderhoud van asfaltwegen en onderscheidt zich met het ontwikkelde Rapid Asfalt systeem van de reguliere emulsie-asfaltbeton techniek. Rapid Asfalt is sinds 1980 in Nederland in gebruik als dunne deklaag, rijspoorvulling en voor het vastleggen van asfaltwapening.

verratec2

Verratec is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in asfaltonderhoud. Verratec heeft jarenlange ervaring in het beoordelen van wegdekschade, het adviseren over en het begeleiden van asfaltonderhoudsprojecten. Daarnaast verrichten zij metingen naar het draagvermogen van verhardingsconstructies en doen zij onderzoek naar verbeteringen op het gebied van asfaltonderhoud en asfaltconservering.

vdsteen

Frezen is specialistisch werk! Werk voor ervaren vakmensen die kundig zijn in het bedienen van zwaar materieel werk dat belangrijk is voor het op peil houden van de kwaliteit van geasfalteerde wegen, bedrijfshallen en andere terreinen. Van der Steen is erin gespecialiseerd, al sinds 1976.

Versluys & Zoon BV
Dammekant 89
Postbus 47 | 2410 AA Bodegraven
Tel. 0172-619 235 | E-mail

Versluys Verkeerstechniek BV
Italiëweg 11 | 2411 NR Bodegraven
Postbus 265 | 2410 AG Bodegraven
Tel. 0172-614 097 | E-mail

Stolwijkstraat 43b | 3079 DN Rotterdam
Tel. 010-29 29 241 | E-mail

Krommespieringweg 244c | 2141 BR Vijfhuizen
Tel. 023-55 80 829 | E-mail