Privacy en Cookies

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je op onze website vraagt om informatie

Onderstaande persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

 DOEL

Aard van de gegevens

Beantwoorden van het contactformulier

Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon
IP-adres
Telefoonnummer

   
   
   

Bestemming van de verzamelde gegevens

De verzamelde gegevens kunnen binnen alle dochterondernemingen van ons worden overgedragen en dienen ter beantwoording van de gestelde vraag en/of opmerking. 

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

 
Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of video-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Wanneer je onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je toestemming vragen om cookies te plaatsen. 

Welke cookies gebruiken wij?

Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze Website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze Websites. We kunnen niet zien wie onze Websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.

Hier volgt een overzicht van de geplaatste cookies:

Naam Cookie

 

Doel van de cookie

     
     
     

_componentStyle

_5e4748e7703906e13 f4942ae4a1b8590

 

Deze cookies worden geplaatst door versluysgroep.nl en zorgen voor optimalisatie van de website.

_player
_vuid

 

Deze cookies worden geplaatst door vimeo.com en zorgen voor optimalisatie van de video. _Vuid geeft de bezoeker een unieke identiteit en _player zorgt ervoor dat de video kan worden afgespeeld op de website.

     

_utma
_utmz

 

Deze analytische cookies worden geplaatst door player.video.com en worden gebruikt om analyses te maken omtrent de video’s.

Facebook en Twitter

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. Ook is het mogelijk om uw internetbrowser zodanig in te stellen dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Een andere mogelijkheid is om aan te geven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Bekijk voor deze mogelijkheid de helpfunctie van uw browser. Als u de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze website.
Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.
 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.

 

Please wait until the cookies are loaded...

Versluys & Zoon BV
Dammekant 89
Postbus 47 | 2410 AA Bodegraven
Tel. 0172-619 235 | E-mail

Versluys Verkeerstechniek BV
Italiëweg 11 | 2411 NR Bodegraven
Postbus 265 | 2410 AG Bodegraven
Tel. 0172-614 097 | E-mail

Stolwijkstraat 43b | 3079 DN Rotterdam
Tel. 010-29 29 241 | E-mail

Krommespieringweg 244c | 2141 BR Vijfhuizen
Tel. 023-55 80 829 | E-mail